Profiel

Adviesbureau
Diensten worden zowel vanuit kantoor als op basis van projectdetachering verzorgd.  Detachering is echter meer dan het plaatsen van mensen. Omgeving Manager levert de gedetacheerde medewerker voortdurend achtervang en kennis en desgewenst coaching ter plaatse. Ook bij detachering blijft Omgeving Manager boven alles een adviesbureau.

Kennisoverdracht
Naast advisering richt Omgeving Manager zich op het overdragen van kennis. Zo deelt Omgeving Manager kennis met andere adviesbureaus en overheden. Op ons kennisgebied kunnen we ondere andere op maat cursussen aanbieden. Met name bij introductie van nieuwe wetgeving wordt vaak een beroep gedaan op Omgeving Manager. Een voorbeeld is een cursus in opdracht van DLV naar aanleiding van het invoegen van agrarische activiteiten in het Activiteitenbesluit.

Laagdrempelig
Omgeving Manager is gevestigd op Urk, op één van de mooiste plekjes aan de Haven. We zijn heel laagdrempelig. Dat past bij Urk. U kunt zo naar binnen lopen voor een gesprek. Bent u in de buurt, kom dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Klantenkring
De klanten van Omgeving Manager zijn overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties.
Voorbeelden van enkele klanten zijn: gemeente Almere, HaskoningDHV en provincie Overijssel. Onze “kleine” klanten zijn echter niet minder belangrijk. Zo ondersteunt Omgeving Manager bijvoorbeeld een groep particulieren in een beroepszaak.