Coaching

Coaching is maatwerk. Maatwerk die graag door Omgeving Manager geboden wordt. Door de ervaring met het intern opleiden van personeel is Omgeving Manager bij uitstek de partner voor coaching. Dit kan met betrekking tot een enkel personeelslid, maar ook op groepen of complete afdelingen.

Het is ook mogelijk dat coaching wordt gecombineerd met personeelsbemiddeling. Omgeving Manager levert dan bijvoorbeeld een jr-kandidaat aan, desgewenst op basis van detachering. De kandidaat wordt dan vervolgens binnen uw organisatie, maar door Omgeving Manager opgeleid. Op die manier wordt u volledig ontzorgd.

Een optie is ook dat u een personeelslid zijn werk bij Omgeving Manager op kantoor laat doen. Omgeving Manager zorgt dan voor de nodige ondersteuning en feedback. Tevens kan worden gerapporteerd over de mogelijkheden die een bepaald persoon voor een bepaalde functie heeft.

Voorbeelden

marktmeester voor Almere

Het leveren van marktmeesters is niet onze core business, maar in 2007/2008 heeft Omgeving Manager succesvol een aspirant-marktmeester aangeleverd. Deze is eerst door Omgeving Manager gedetacheerd waarbij Omgeving Manager de benodigde opleiding heeft gefaciliteerd. Daarna kon Almere de ingewerkte en opgeleide medewerker in dienst nemen.