Databank Milieu

Bij Omgeving Manager kunt u een abonnement afsluiten voor toegang tot Databank Milieu. Omgeving Manager werkt hiervoor samen met RDMG-Uitgeverij.

Complete bibliotheek

Databank Milieu is een online bibliotheek met daarin alle regelgeving en de meest relevante beleidskaders met betrekking tot milieu en het omgevingsrecht. Binnen enkele klikken heeft u de informatie die u zoekt. Zo vindt u bijvoorbeeld wetteksten of kamerstukken: het staat er allemaal in. Van Europees tot provinciaal niveau. Tevens worden alle uitspraken van het Europese Hof en de Raad van State waarin het omgevingsrecht een rol speelt aan de Databank toegevoegd.

Door de zoekfuncties in Databank Milieu kunt u heel snel informatie ontdekken over het onderwerp waar u mee bezig bent. Zo kunt u bijvoorbeeld snel ontdekken of over uw onderwerp jurisprudentie bestaat. Tevens zijn wetsartikelen rechtstreeks aan de jurisprudentie over dat artikel gelinkt.

Oud en nieuw

Soms moet je bladeren in oude, reeds vervallen wetgeving in verband met overgangsrecht. Ook dat lukt prima in Databank Milieu. Vervallen wetgeving is net zo toegankelijk als de nieuwe, huidige wetgeving. Wilt u anticiperen op regelgeving wat nog in de maak is? Ook dat lukt prima door de beschikbaarheid van ontwerpteksten en kamerstukken.

Meer info / Proefabonnement

Wilt u meer informatie over Databank Milieu dan kunt u contact met ons opnemen. Tevens kunt bij ons een proefabonnement afsluiten om uitgebreid en vrijblijvend Databank Milieu een maand lang te proberen.