Kennisplatform

Goed gekwalificeerd personeel is schaars, zelfs in tijden van economische crisis. Dit geldt zeker in de branche waar Omgeving Manager actief is. Kennis kan worden 'gekocht', maar ook worden 'gemaakt'. Bij kopen gaat er elders wat weg. Bij maken wordt de branche als totaal versterkt.

Omgeving Manager ziet het als een maatschappelijke verantwoordelijkheid om zelf personeel op te leiden. Binnen het eigen bedrijf is dit zo succesvol geweest, dat Omgeving Manager met opleidingen in de markt is gaan staan. In samenwerking met het AOC Friesland is bijvoorbeeld de opleiding 'Inspecteur omgevingsrecht' ontwikkeld.

Databank Milieu

Bij Omgeving Manager kunt u een abonnement afsluiten voor toegang tot Databank Milieu. Omgeving Manager werkt hiervoor samen met RDMG-Uitgeverij.

Databank Milieu is een online bibliotheek met daarin alle regelgeving en de meest relevante beleidskaders met betrekking tot milieu en het omgevingsrecht. Binnen enkele klikken heeft u de informatie die u zoekt. Van wettelijke regeling tot jurisprudentie, Van Europees tot en met provinciaal niveau.

Meer info / Proefabonnement